e
Banner

Etiketler: çetin nuhoğlu



Lojistik ihracatın itici gücü olmaya devam edecek


Yayın: 01-10-2020
Kategori: Karayolu

Pandemi sonrası yaşanan küresel dönüşümde Türkiye’nin önünde büyük fırsatlar olduğunu belirten UND Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, lojistik sektörünün Türk ihracatçısıyla ile omuz omuza çalışarak, ihracatın itici gücü olmaya devam edeceğini söyledi. 




Lojistikçilerden Hırvatistan’daki depremzedelere destek



AFAD, 29 Aralık 2020 tarihinde meydana gelen 6.3 şiddetindeki deprem için Hırvatistan’a 50 Tır’dan oluşam yardım konvoyu gönderdi. Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) ve DFDS Denizcilik ve Taşımacılık A.Ş işbirliği ile yola çıkan 100 adet ”yaşam evi” konteyneri ihtiyaç sahiplerime ulaştırılacak. 




Tırsan, liderliğini Avrupa başarılarıyla taçlandırdı


Yayın: 25-01-2021
Kategori: Ticari Araçlar

15 ülkeden 16 jürinin katılımı ile Avrupa’nın en büyük ticari araç fuarı kapsamında düzenlenen Treyler İnovasyon Ödülleri’nde Tırsan, 4 ödül birden kazanarak, 2017 yılından başlayarak ödülün her kategorisinde ödül alan ilk ve tek şirket oldu.




Geleceğin Lojistik Uzmanları Sertifika Programı başladı


Yayın: 01-02-2021
Kategori: Karayolu

Genç UND Akademi ve İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi işbirliğinde düzenlenen “Geleceğin Lojistik Uzmanları Sertifika Programı” 30 Ocak’ta başladı. İlk derse çok yoğun katılım gösterildi ve katılımcı sayısı 200’ü aştı 6 ay sürecek ilk program sonunda belli şartları sağlayan katılımcılar, UND ve İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi imzalı diplomaya sahip olacaklar.
 




UND, Global İlişkiler Forumu’na Üye Oldu


Yayın: 05-04-2021
Kategori: Karayolu

UND, geniş bir katılımla kurulan ve global konulardaki etkinliği ile en saygın platformlardan biri olan GİF (Global İlişkiler Forumu) üyesi oldu. Bağımsız bir yapıya sahip olan forumda UND işbirliğinde Avrupa Birliği ile ilişkiler kapsamında “Ortak Çalışma Grubu” da oluşturulması öngörülmektedir. Bu sayede AB içinde, Gümrük Birliği’nin önemli bir unsurunu oluşturan lojistik sektörünün gündemindeki konular geniş bir perspektiften ele alınarak tespitler ve çözümler sunulabilecek.




UND Başkanı Nuhoğlu, Bolu ve Düzce nakliyecileriyle buluştu


Yayın: 04-06-2021
Kategori: Karayolu
Etiketler: çetin nuhoğlu und

UND Başkanı Çetin Nuhoğlu, bölge değerlendirme toplantısı kapsamında Bolu-Düzce nakliyecileriyle bir araya geldiği toplantıda, tek amaçlarının sektörün tümden güçlenmesi olduğunu belirterek, “Biz tüm nakliyecilerinin haklarını korumak için çalışıyoruz, sektörün menfaati neyse onu yaparız, yoksa vicdan azabı çekeriz” dedi.  Bugün ortaya çıkan kazanımların UND’nin daha önce yaptığı planların ve ortaya koyduğu stratejilerin sonucu olduğunu aktaran Başkan Nuhoğlu, bugün yapılan çalışmaların sonuçlarının da önümüzdeki dönemde görüleceğini kaydetti.




Çetin Nuhoğlu: Sektörün sırtından para kazananlara izin vermeyiz


Yayın: 15-06-2021
Kategori: Karayolu

UND Başkanı Çetin Nuhoğlu, Mardinli nakliyecilerle bir araya geldiği toplantıda, nakliyecilerin sırtından para kazananlara asla izin vermeyecekleri söyledi. 




Nuhoğlu: Dijitalleşme Anadolu Nakliyecisini güçlendirecek


Yayın: 16-06-2021
Kategori: Karayolu

UND Başkanı Çetin Nuhoğlu, Gaziantepli nakliyecilere yaptığı buluşmada “Gümrük beyanı verilip, T1 veya Tır Karnesi alındığında o nakliyecinin geçiş belgesi hazır olacak. İç gümrüklere uğramadan doğrudan Kapıkule’ye gidip belgesini alıp çıkacak. Erken gelen belgeleri alır uygulaması da ortadan kalkacağı için Anadolu nakliyecisine dezavantaj oluşturan bu duruma son vermiş olacağız” diye konuştu.




UND’de Cavit Değirmenci krizi


Yayın: 24-06-2021
Kategori: Karayolu

UND Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cavit Değirmeci, UND’den istifa süreci ile ilgili bir açıklama yayınladı. “Neden istifa etmedin veya ettin mi? Sorun nedir?” şeklindeki sorular karşısında bu açıklamayı yapmaya ihtiyaç duyduğunu belirten Değirmenci, UND Başkanı Çetin Nuhoğlu’nun Ekol Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı’nı arayarak istifa etmesini istediğini, Ahmet Musul’un bu talebi reddettiğini de açıkladı.
İşte UND UND Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cavit Değirmeci, süreci anlatan açıkalamları:




Nakliyeciler Çetin Nuhoğlu ile yola devam dedi


Yayın: 25-06-2021
Kategori: Karayolu

UND’nin 40. Seçimli Genel Kurul Toplantısı tarihi bir katılama sahne olurken, 482 oy alan Çetin Nuhoğlu tekrar başkan seçildi. Nuhoğlu, “Sektör geleceğine sahip çıktığını gösterdi. Bu kadar büyük katılımla buraya gelerek oy kullanan sektör mensuplarımızla gurur duyuyorum. Bu birlikteliği dosta düşmana bir kez daha gösterdik” dedi.